loading
آسانسور کششی یا هیدرولیکی

اکثر افراد موقع خرید آسانسور این سوال را می پرسند:آسانسور کششی یا هیدرولیکی ؟ کدامیک بهتر است؟در پاسخ به این سوال باید خدمت شما دوستان عزیز عرض کنیم که آسانسورهای کششی وهیدرولیکی هر کدام مناسب یک فضا می باشند.برای اینکه بتوانیم قادر به تشخیص این موضوع باشیم در ادامه به تفاوت های آسانسور کششی وآسانسور هیدرولیکی بیشتر می پردازیم.

آسانسورهای کششی و هیدرولیکی مخصوص جابه جایی عمودی می باشد. به طور کلی می توان گفت که سیستم محرکه کششی مخصوص ساختمان های بلند وسیستم محرکه ی هیدرولیکی بیشتر برای ساختمان های کوتاه کاربری دارد. 

فرق آسانسور کششی با هیدرولیکی

انواع آسانسور کششی

حرکت آسانسور کششی بر اثر اصطکاک بین طناب های فولادی و شیار فلکه کششی، در هنگام چرخش فلکه ، توسط نیروی  موتور آسانسور صورت می گیرد. امروزه به دلیل مزایای آسانسور کششی که مهمترین آن قیمت مناسب این سیستم بالابراست به عنوان پرکاربردترین نوع آسانسور شناخته شده است. نحوه کارکرد آسانسورهای کششی بر اساس انتقال نیروی موتور از طریق فلکه ی گیربکس به کابین می باشد که باعث جابه جایی کابین می شود.البته قابل ذکر است که تنها موتور باعث جابه جایی کابین نمی شود بلکه کادر وزنه نیز در این سیستم جابه جایی نقش دارد،بنابراین موتور کمتر مستهلک می شود ونیاز به توان بالایی برای جابه جایی ندارد.به علت نقش مهمی که سیم بکسل در انتقال نیرو وجابه جایی کابین ایفا می کند، بازدید ماهانه ی آن توسط متخصصان این حوزه امری ضروری می باشد.سیستم کششی برای ساختمان های متوسط و بلند کارایی دارد و سرعتی به مراتب بالاتر از سیستم هیدرولیکی دارد.سرعت آسانسورهای کششی متفاوت است و از ۰.۵ متر بر ثانیه تا ۱ متر برثانیه طراحی وساخته می شوند.

با توجه به تعریف آسانسور کششی و اینکه در کل آسانسور کششی چیست وچه کارایی دارد در بالا توضیح داده شد در ادامه شما را با انواع آسانسور کششی آشنا می کنیم.

آسانسور کششی گیربکس دار:در این آسانسور یک گیربکس به موتور متصل است و باعث حرکت قرقره ای می شود که به سیم بکسل متصل است و در نتیجه باعث حرکت کابین می شود.

آسانسور کششی گیرلس:در این نوع آسانسورقرقره به طور مستقیم به موتور متصل شده است و همین امر باعث افزایش سرعت آسانسورهای گیرلس نسبت به گیربکس دار می شود.از آسانسورهای کششی گیرلس در ساختمان های بسیار بلند و برج ها استفاده می کنند.قیمت موتور گیرلس نسبت به گیربکسی بالاتر می باشدهر چند مصرف انرژی کمتری دارد و این موضوع در دراز مدت هزینه ی بالای آن را جبران می کند.

آسانسور کششی بدون موتورخانه:آسانسور کششی بدون موتورخانه که به آن mrl نیز می گویند.همانند آسانسور گیربکسی و گیرلس دارای موتور خانه نمی باشد بلکه موتور وسایر قطعات مربوط به آسانسور داخل چاهک به طور مهندسی شده جایگذاری می شوند. موتور معمولا در بالای کابین نصب می شود و از نوع گیرلس می باشد و حجم موتور نسبت به دونوع دیگر کمتر می باشد ولی سرعت بالایی دارد.تابلو فرمان نیز در بالاترین طبقه نزدیک به درب تعبیه می شود طوری که دسترسی کامل به موتور نیز فراهم باشد. اسانسور کششی روملس مناسب ساختمان هایی با ارتفاع ۷۰ متر می باشد.

آساسنور کششی بدون موتورخانه

مزایا ومعایب آسانسور کششی

از مزایای آسانسور کششی می توان به سرعت بالا وامکان طرای این آسانسور برای ساختمان هایی با ارتفاع بالا اشاره کرد.از معایب آسانسورهای کششی نیز می توان به موادر زیر اشاره کرد

  • نسبت به بهره وری که دارد هزینه ی بالایی دارد
  • نسبت به آسانسور هیدرولیکی نصب ونگهداری سخت تری دارد
  • راه اندازی آسانسورهای کششی پیچیده تر می باشد
  • آسانسورهای کششی فضای بیشتری را اشغال می کنندنیاز به یک فضا برای چاهک می باشیم
آسانسور کششی روملس

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • تهران، اقدسیه | شهرک شهید محلاتی
  • 41 00 22 40 021
  • 09122790847
  • 09123872147
  • admin@payaasanbar.com